Update 20 april

De overkoepelende organisaties van de beroepsgroep tandheelkunde zijn in overleg met de overheid. Aanstaande dinsdagavond 21 april  krijgen we hopelijk te horen of we weer reguliere behandelingen mogen doen.

De professie vindt het uiterst belangrijk dat de mondzorg weer wordt opgepakt. We kunnen niet langer de zorg, die onze patiënten nodig hebben, uitstellen.

Het hogere doel van de tandheelkunde is,  inperking van het virus en zorgen voor een goede gezondheid en daarmee een krachtig immuunsysteem dat snel zijn werk gebalanceerd doet bij een aanval van buiten.

Behalve de zorg voor de tanden, kiezen en tandvlees, maken wij ons ook zorgen over de afname van de gezondheid van de mond, als entree voor voor bacteriën en virussen zonder onze professionele hulp.

De connectie tussen goede mondgezondheid en algehele gezondheid is veelvuldig bewezen. Wij willen graag de draad weer oppakken en denken dat het gevaarlijk is als we dit te lang uitstellen. We zijn bevreesd voor grotere schade als we niet herstarten.

Er is een protocol voorgesteld door de KNMT, ANT en NVM ( overkoepelende organen van de tandartsen en mondhygiënisten)  hoe wij dit willen aanpakken in de tandartspraktijken. Wij wachten op goedkeuring en ondersteuning van de overheid. Vooralsnog blijft de aanpak nog even hetzelfde, dat wil zeggen in de Spoedmodus. Wij wachten ongeduldig en met beheersing af, of we toestemming krijgen om te starten.  

Posted in Uncategorized

Bereikbaarheid

- Telefoonnummer: 0592-261595
- Adres: zie contact
- E-mail: info@quatand.nl of via contactformulier
- Spoed? Zie informatie spoeddienst

Service bij quaTand

– Orthodontie: spark clear aligners en insignia
– Cereckronen in één dagdeel
– Gratis WiFi-netwerk
– ’s Avonds naar de tandarts
– Rolstoelvriendelijk
– TV kijken vanuit de behandelstoel

Social Media

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube