Wij hebben een vacature voor een ( prev.) assistente

Per medio augustus zoeken wij een ervaren (prev.) assistente, in eerste instantie voor een zwangerschapswaarneming. Omdat wij een groeiende praktijk zijn, bestaat de mogelijkheid op een aansluitend vervolgcontract.

Ons energieke team wordt gedreven door onze missie: Wij, het team van quaTand, bieden met integriteit en empathie tandheelkundige hulp in een moderne goed geoutilleerde praktijk, om bij onze patiënten een stralende lach met een mooi gebit te creëren. Door nascholing wordt onze vakkennis up-to-date gehouden en vergroot. Wij voeren onze taken enthousiast en met betrokkenheid uit.

Wij bieden een inspirerende werkomgeving in een moderne luxe praktijk.

Wat zijn de werkzaamheden? Na de receptie, ben jij het 2e aanspreekpunt voor de patiënt, je begeleidt en informeert, voert evt. preventie werkzaamheden uit en assisteert de tandarts bij het uitvoeren van het behandelplan. Je ambieert ook zelfstandig te werken.

Interesse? Ben je bij voorkeur 27-31 uur beschikbaar en spreekt je bovenstaande aan, stuur dan je motivatiebrief met foto naar praktijkmanager@quatand.nl t.a.v. M. Siegers.

Sluitingsdatum 1 juli 2017

Posted in Uncategorized

Bereikbaarheid

- Telefoonnummer: 0592-261595
- Adres: zie contact
- E-mail: info@quatand.nl of via contactformulier
- Spoed? Zie informatie spoeddienst

Service bij quaTand

- 's Avonds naar de tandarts
- TV kijken vanuit de behandelstoel
- Gratis WiFi-netwerk
- Rolstoelvriendelijk
- Cereckronen in één dagdeel

Social Media

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed