Gratis online advies.

Hoe werkt het?

  1. Klik hierboven op de button om naar de website te gaan voor een vrijblijvend gratis virtueel advies. Je komt dan op de Engelstalige website Orthodontic Screening. Deze website is niet alleen voor vragen over orthodontie (beugels), maar ook als je niet tevreden bent over je gebit en daar vragen over hebt. Dus maak er gebruik van!
  2. Als eerste hebben wij een aantal gegevens van jou nodig en moet je akkoord gaan met de algemene voorwaarden. Nadat je dit hebt gedaan maak je een account aan met jouw e-mailadres en een door jouw gekozen wachtwoord. Dit is noodzakelijk zodat wij ons antwoord naar je toe kunnen mailen. Je hebt deze gegevens ook weer nodig als je onze bevindingen en antwoorden wilt lezen en inzien, nadat je opnieuw heb ingelogd, dus onthoud je wachtwoord.
  3. De volgende stap is het uploaden van gebitsfoto’s. Na het uploaden controleer je de foto. Als de foto goed is, klik je op ‘Continue’ om door te gaan naar de volgende.
  4. Na het uploaden alle foto’s, klik je op ‘Continue’ om door te gaan naar de laatste stap.
  5. Bij de laatste stap van het virtueel advies geef je aan wat jouw tandheelkundige vraag is en klik je op ‘Submit’ om de aanvraag te versturen.

Nadat alle gegevens en foto’s zijn verstuurd, krijg je een bevestiging en wordt de aanvraag in behandeling genomen. Je krijgt van ons een bericht met daarin onze bevindingen en de antwoorden op jouw vragen. Wij streven er naar om binnen 72 uur jouw virtueel advies te behandelen.

Is het gratis virtueel advies alleen voor patiënten met een orthodontische vraag?

Nee, het gratis virtueel advies is voor alle tandheelkundige vragen. Of je nu nadenkt over de vorm, kleur of stand van je tanden, meer informatie wilt over kroon- en brugwerk of een implantaat of dat je je zorgen maakt over iets anders? Je kunt voor al jouw vragen een vrijblijvend gratis virtueel advies aanvragen!

Moet je patiënt zijn bij quaTand?

Je hoeft niet ingeschreven te staan bij onze praktijk. Het online virtueel advies is voor iedereen toegankelijk en kan door iedereen gratis worden aangevraagd.

Wat zijn de kosten voor het virtual advies?

Er zijn geen kosten verbonden aan het virtual advies. Wij zullen jou een gratis advies geven waarin wij aangeven welke mogelijkheden er zijn, wat wij daarin voor jou zouden kunnen betekenen en wat wij je aanraden qua behandeling. Het is geheel vrijblijvend.

Hoe lang duurt het voordat ik antwoord krijg?

Wij streven er naar om binnen 72 uur jouw virtueel advies te beantwoorden.

Wil jij een gratis virtual advies krijgen?

Het enige wat jij hoeft te doen is het uploaden van foto’s van jouw gebit en aan te geven waar je niet tevreden over bent. Daarna ontvang je per e-mail van ons een gratis en geheel vrijblijvend tandheelkundig advies.

Benieuwd naar jouw advies? Wacht dan niet langer en klik op de onderstaande button:

Heb je acute pijn-/spoedklachten en wil je direct geholpen worden? Bel dan vòòr 09:30 uur ’s ochtends, dan proberen we je dezelfde dag in te plannen!

Posted in Uncategorized

Bereikbaarheid

- Telefoonnummer: 0592-261595
- Adres: zie contact
- E-mail: info@quatand.nl of via contactformulier
- Spoed? Zie informatie spoeddienst

Service bij quaTand

– Orthodontie: spark clear aligners en insignia
– Cereckronen in één dagdeel
– Gratis WiFi-netwerk
– ’s Avonds naar de tandarts
– Rolstoelvriendelijk
– TV kijken vanuit de behandelstoel

Social Media

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube